Aşağıdaki kuralların bazıları ilk bakışta çok katı gibi görünmekle beraber, geçmiş grup yönetimlerinden elde edilen tecrübelerle aslında tüm üyelerin huzuru için gereklidir. Kurallarda ihlal olması durumunda kural hatırlatması yapılır, gerekirse ilgili kişi geçici olarak gruptan çıkarılabilir. Süreklilik arz eden durumlarda ilgili kişi üyelikten çıkarılabilir.

1. Çok acil bir konu olmadıkça mesajlaşma Türkiye saati ile 08:00-22:00 saatleri arasında yapılır.
  2. Grupta siyaset, din, futbol vb. ayrıştırıcı konular paylaşılamaz ve değerlendirmeler yapılamaz.
  3. Diğer üyeleri rencide edebilecek yorumlar yapılamaz.
  4. Mesaj trafiği oluşmaması için:
    1. Özel günlerle (resmi ve dini bayramlar, yeni yıl, anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü, diğer özel günler vs.) ilgili tebrik ve hayırlı olsun mesajları gönderilemez.
    2. Her hangi bir konuda tebrik, teşekkür, alkış vs. mesajları; geçmiş olsun, baş sağlığı vs. mesajları gibi tekrarlayabilecek biçimde olan mesajlar gönderilemez.
    3. Merhaba, günaydın, iyi günler, iyi akşamlar vs. mesajları gönderilemez.
    4. Sohbet havasında kısa ifadelerle ya da satır satır ayrı mesajlar göndermek yerine, ana mesajın paragraf kullanılarak tek mesajda gönderilmesine özen gösterilmelidir.
    5. Gruba yeni katılan Üyeleri tanıtmak amacıyla ekleyen kişi tarafından grup adına hoş geldiniz mesajı paylaşılabilir. Bunun dışında diğer Üyeler tarafından hoş geldiniz mesajı gönderilemez.
  5. Sadece bilişim odaklı konular değerlendirilebilir.
  6. Reklam ve pazarlama amaçlı ürün, çözüm, firma, kişi önerileri yapılamaz.
  7. Üyelerimizden öneri istenmesi durumunda o konuyla ilgili ürün, hizmet almış üyeler olumlu/olumsuz deneyimlerini sadece firma ismi vererek bilgi talep eden kişiye özelden iletebilir (İkili diyaloglar yaşanmaması için grupta paylaşılamaz). Kişi ismi ve iletişim bilgisi paylaşılamaz. Fiyat ve indirim oranı gibi özel bilgiler paylaşılamaz.