Bilişimciler 2 Ayda 400 Üyeye Ulaştı

Bilişimciler 2 ayda 400 Üyeye ulaştı. Bilişimciler Üyeleri: https://bilisimdernegi.org/uyeler/

Bilişimciler, 2 ayda 7 Ülkede 36 Şehirde varlık göstermeye başladı. 37 kişilik Kurucu Merkez Yönetim Kurulu, 77 Temsilcisi ile teşkilatlanmasına hız verdi. Sadece İstanbul’da 23 İlçe Temsilcisi bulunuyor. 30 kişilik İstanbul İl Yönetim Kurulu birkaç gün içerisinde ilan edilecek. Bursa, Ankara, İzmir, Gaziantep il yönetimi kurmaya en yakın diğer şehirler.

Eylül ayında gerçekleştirilecek tanışma toplantısı öncesi 1.000 Üyeye, 2019 yılı içerisinde 5.000 Üyeye ulaşmayı hedefliyor.

Üyelerin Çalışma Lokasyonları

Üyelerin Profili

Türk bilişim sektörünün en geniş tabanlı düşünce topluluğuna katılmak için Üyelik Başvuru Formunu doldurabilirsiniz (*): https://bilisimdernegi.org/uyelik-basvuru-formu/

(*) Önemli bilgilendirmeler:

• Üyelikten ayrılan/çıkarılan kişinin tekrar başvurması durumunda başvurusu kabul edilmez.
  • Sivil Toplum Kuruluşu (STK) olarak resmi kuruluşu gerçekleştirdikten sonra adayın üyelik başvurusu İlçe Başkanı/Temsilcisi, İl Başkanı/Temsilcisi ya da Üye olan en az 2 kişinin aday olarak göstermesi ile mümkün olabilecek. 1. öncelik olarak adayın çalışma lokasyonunun bulunduğu İlçe Başkanının/Temsilcisinin (varsa zorunlu) aday göstermesi, 2. öncelik olarak adayın çalışma lokasyonunun bulunduğu İl Başkanının/Temsilcisinin (varsa zorunlu) aday göstermesi, 3. öncelik olarak Üyelerin aday göstermesi gerekecek.