Bilişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri, BİLİŞİM GRUBU Toplantısına Katılacak

Bilişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Temmuz 2018 Salı akşamı yapılacak BİLİŞİM GRUBU (bilisimgrubu.org) Temmuz 2018 Toplantısı’na katılacak. Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV)Türkiye Gençlik STK’ları Platformu (TGSP)Bilişim Medyası Derneği (BMD) gibi sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve medya mensupları da katılacak. Toplantı kapsamında Bilişimciler Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla “Bilişim Sektöründe Kadın Teknik Çalışanlar” paneli de düzenlenecek.

Toplantı Programı:
  • 18:00-19:00: İletişim
  • 19:00-19:10: Açılış Konuşması – Şenol VATANSEVER (BİLİŞİM GRUBU)
  • 19:10-19:20: Sponsor Konuşması – Radore
  • 19:20-19:30: Danışma Kurulu Konuşması – Hüseyin ÖZCAN (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı – TÜRGEV)
  • 19:30-19:40: “Türkiye’nin Dijital Dönüşüm Haritası” – Murat YILDIZ (Dünya Gazetesi, CIO Dergisi)
  • 19:40-20:00: İletişim arası
  • 20:00-20:15: “İnsansı Robotlar Çocuklarımıza Neler Katacak?” – Ferdi YILMAZ (Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı – TÜRGEV)
  • 20:15-20:45: Bilişimciler (bilisimdernegi.org) Yönetim Kurulu Paneli – “Bilişim Sektöründe Kadın Teknik Çalışanlar”
    • Moderatör
      • Tülin ÇAKMAK (Gündem Medya Grubu | Payment Systems Magazine)
    • Panelistler